N26 zakelijke rekening

Heb je vragen bij het vergelijken van deze rekening of wil je meer details over het openen van de zakelijke rekening van N26? We vertellen je er graag meer over!

Bekijk hier eerst de 3 meest populaire banken van dit moment. Daaronder staan alle details over N26.

Meest gekozen door zzp’ers

 • 50% korting voor starters;
 • €50,- gratis voor overstappers;
 • Compleet pakket slechts €6,-;
 • Beoordeeld met een 8,9;
 • Voordeligste zakelijke bank

Gratis zakelijke rekening

 • Gratis = echt gratis;
 • Depositogarantiestelsel;
 • Gratis spaarrekening;
 • Gratis betaalpas;
 • Gratis betalingen in elke valuta

Meest innovatieve zakelijke bank

 • Zeer innovatief;
 • Gebouwd om tijd te besparen;
 • In 5 minuten geopend;
 • Tot wel 25 extra rekeningen;
 • Inclusief 3 passen

Algemene informatie over N26

N26 is een jonge en vernieuwende Europese bank die in 2013 in Duitsland is opgericht. De N26 beschikt over een eigen banklicentie en heeft inmiddels in 2020 minstens 5 miljoen klanten op wereldwijd niveau. Daarnaast biedt de N26 werkgelegenheid aan 1.500 medewerkers en zijn er 5 verschillende kantoren van de N26 wereldwijd gevestigd.

 

De Bank N26 noemt zichzelf ook wel ‘The Mobile Bank’ aangezien alle bankwerkzaamheden online via een smartphone of een computer geschiedt met uitzondering van het openen van een bankrekening. Omdat de N26 volledig mobiel werkt, is er ook geen tot minder sprake van hoge kantoor-, personeels- en overheadkosten. Het openen van een N26 zakelijke bankrekening is volledig kosteloos. Wil je graag een N26 rekening openen? Neem dan direct contact op met ons en vraag om een offerte.

 

De N26 app

Nadat de rekening is geopend kan je eenvoudig de app downloaden en vervolgens de aanmeld stappen volgen. Hierna is je N26 rekening direct actief te benaderen via de app. De app van N26 is optimaal beveiligd middels een vingerafdruk, een wachtwoord of een patroon. Daarnaast kan je ook via de statistieken tool inzicht krijgen in al je inkomsten en uitgaven verdeeld onder verschillende handige categorieën. De N26 app is voornamelijk handig voor het beheren van je financiën en transacties.

Zakelijke N26 bankrekeningen

Er zijn 3 verschillende zakelijke pakketten bij de N26 beschikbaar:

 • N26 Business: De zakelijke versie staat vrijwel gelijk aan een particulier N26 bankrekening, met als enig verschil dat je direct een cashback van 0,1% ontvangt van al je debit-card uitgaven.
 • N26 Business You: Hierbij ontvang je ook een cashback van 0,1%, maar op al je debit- én creditkaarten.
 • N26 Business Metal: Met deze premium rekening ontvang je 0,5% cashback op al je uitgaven met welke kaart dan ook.

 

Waarom een zakelijke rekening openen bij N26

De N26 Business Account is voornamelijk op ZZP’ers gericht en is volledig kosteloos te openen. Ook het storten van een minimumbedrag is niet noodzakelijk. Door middel van de handige en klantvriendelijke N26 app ontvang je automatische notificaties na elke activiteit op je zakelijke bankrekening. Met de app kan je ook al je transacties een persoonlijke tag geven zodat je deze zelf makkelijker kunt organiseren. Daarnaast ontvang je met een zakelijke rekening minimaal 0,1% cashback op al je uitgaven wanneer je gebruik maakt van je N26 Mastercard. Verder is de N26 een betrouwbare onlinebank met een veilig systeem om fraude te voorkomen tijdens online transacties.

Wat zijn de voor- en nadelen bij N26

Er zijn niet alleen voordelen maar ook enkele nadelen verbonden aan een N26 zakelijk account. Hieronder kan je nagaan wat de verschillende voor- en nadelen zijn:

 

Voordelen Nadelen
Geen verouderde systemen en minder last van storingen. De bank is nog vrij nieuw.
   
Het openen van een basisbasisrekening is geheel gratis. Daarnaast kan je nog meer (gedeelde) sub-rekeningen openen en is een basis creditcard ook gratis. Zowel de website van de N26, de app en de klantenservice zijn geheel in het Engels.
   
Gratis transacties op wereldwijd niveau in elke valuta. Verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar zoals Mastercard en Apple Pay, maar iDeal (nog) niet.
   
Fantastische 24/7 online klantenservice. Leningen en verzekeringen zijn nog niet beschikbaar.
   
Transacties geschieden allemaal 100% online. Overstappen is niet mogelijk.
   
Een aantrekkelijke cashback op al je uitgaven.  
   
Bescherming op je transacties tot maximaal €100.000.  
   
Beveiligd bankieren middels een vingerafdruk, wachtwoord of een patroon.  
   

 

Veelgestelde vragen over een rekening bij N26

 

Wat zijn de stappen om een zakelijke rekening te openen bij N26?

Het openen van een zakelijke N26 is eenvoudig binnen enkele minuten gebeurd door de onderstaande stappen te volgen:

 1. Bevestig je emailadres op de website van N26.
 2. Download de N26 app op je mobiel apparaat.
 3. Vul je zakelijke gegevens en identiteitsinformatie in en verifieer deze.
 4. Open je N26 zakelijke bankrekening.
 5. Binnen enkele werkdagen ontvang je je bankpas via de post.

 

Wat heb ik nodig om een zakelijke N26 rekening te openen?

Je hebt enkel een mobiel toestel met een werkende internetconnectie nodig om de app van N26 te installeren en te gebruiken.

Zijn er kosten verbonden aan een zakelijke N26 rekening?

Het openen van een zakelijke basisrekening is geheel gratis en er is geen sprake van maandelijkse kosten. Transacties via je N26 rekening zijn kosteloos en leveren zelfs een cashback van minimaal 0,1% op, welke automatisch elk kwartaal gestort wordt op je rekening. Daarnaast is er geen sprake van extra kosten voor bij- of afschrijvingen. De eerste vijf geldopnames per maand zijn gratis, en elke geldopname daarna kost €2 per opname. Ga je geld opnemen in een andere valuta? Dan wordt er een opslag van 1,7% in rekening gebracht.

 

Is het mogelijk om een lening of een verzekering aan te vragen bij de N26?

De N26 zakelijk biedt momenteel geen mogelijkheden om een lening of en verzekering aan te sluiten.

Voor wie is een N26 zakelijke bankrekening handig?

De N26 zakelijke rekening is voornamelijk geschikt voor zzp’ers, oftewel freelancers. Handelaren en grote bedrijven kunnen geen zakelijke rekening sluiten bij de N26. Tevens kan er maar één rekeninghouder per rekening zijn.

Het openen van een zakelijke rekening bij N26 is eenvoudig. Klik op onderstaande knop en de rekening is in enkele minuten aangevraagd.