Klantenservice

Contact en veelgestelde vragen

Contact met ZZPvergelijker.nl

ZZPvergelijker helpt je graag op weg bij vragen. Houd er rekening mee dat ZZPvergelijker GEEN advies geeft over financiële producten. Hier houdt ZZPvergelijker zich strikt aan om altijd aan de regelgeving van de AFM te voldoen en belangenverstrengeling te voorkomen. 

Voor al je andere vragen staan wij je binnen 1 werkdag te woord.

Binnen 1 werkdag reactie

Stel je vraag

Vul hiernaast het contactformulier in of neem contact op via Facebook. We helpen je graag.Veelgestelde vragen over ZZPvergelijker.nl 

ZZPvergelijker.nl houdt zich bezig met het bieden van praktische informatie aan zzp’ers. Dit doen we door het ter beschikking stellen van praktische vergelijkers, onze wekelijkse blogs, een uitgebreide informatieve kennisbank en het delen van zzp nieuws via social media. 

Heb je vragen over ons platform? 
We hebben hieronder op de meest voorkomende vragen al een antwoord gegeven. Staat jouw vraag hier niet tussen? Schroom niet om contact op te nemen. Wij geven graag antwoord op al jouw vragen.

Wat kan ZZPvergelijker.nl voor zzp’ers betekenen?

ZZPvergelijker.nl richt zich op het informeren en bieden van inzichten aan zzp’ers. We bieden praktische hulp voor ondernemers door het verstrekken van achtergrondinformatie via onze wekelijkse blogs, het bieden van een online naslagwerk in de vorm van onze kennisbank en het bieden van actuele informatie via onze social mediakanalen. Hiermee ondersteunen we de zzp’er in het maken van keuzes die betrekking hebben op onder andere het gebruik van gerelateerde producten of diensten.

Geeft ZZPvergelijker.nl advies?

Nee, ZZPvergelijker.nl geeft geen financieel advies, maar we helpen je wel met andere zaken. ZZPvergelijker.nl is een informatief platform dat als hoofddoelstelling heeft om ZZP’ers verder te helpen met praktische informatie. We zijn echter geen platform dat je kunt benaderen voor financieel advies.

Is er een mogelijkheid om op ZZPvergelijker.nl te adverteren of op een andere manier samen te werken?

Ja, we staan open voor samenwerkingen mits dit niet ten koste gaat van onze voornaamste doelstelling om zzp’ers van bruikbare informatie te voorzien. Er zijn opties om te adverteren, banners te plaatsen, gastblogs te schrijven of te participeren in onze social media activiteiten. Neem gerust contact met ons op om eens van gedachten te wisselen over de mogelijkheden.