SNS zakelijke rekening

Heb je vragen bij het vergelijken van deze rekening of wil je meer details over het openen van de zakelijke rekening van SNS? We vertellen je er graag meer over!

Bekijk hier eerst de 3 meest populaire banken van dit moment. Daaronder staan alle details over SNS.

Meest gekozen door zzp’ers

 • 50% korting voor starters;
 • €50,- gratis voor overstappers;
 • Compleet pakket slechts €6,-;
 • Beoordeeld met een 8,9;
 • Voordeligste zakelijke bank

Gratis zakelijke rekening

 • Gratis = echt gratis;
 • Depositogarantiestelsel;
 • Gratis spaarrekening;
 • Gratis betaalpas;
 • Gratis betalingen in elke valuta

Meest innovatieve zakelijke bank

 • Zeer innovatief;
 • Gebouwd om tijd te besparen;
 • In 5 minuten geopend;
 • Tot wel 25 extra rekeningen;
 • Inclusief 3 passen

Algemene informatie over SNS

De Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken (SNS Bank) en bestaat al ruim 200 jaar en heeft inmiddels meer dan 200 winkels rond Nederland. De SNS Bank vormt onderdeel van de Volksbank, één van de grootste Nederlandse banken. Bij de SNS Bank kan je niet alleen terecht voor een zakelijke betaal- en spaarrekening, maar ook voor persoonlijk onafhankelijk advies, zakelijke hypotheken of leningen, betaalproducten, wereldpassen, online bankieren en nog veel meer.

 

Soorten zakelijke rekeningen bij SNS

De SNS Bank biedt 2 verschillende soorten standaard zakelijke rekeningen, namelijk de ZZP Zakelijke rekening (€7,50 per maand) en de SNS Zakenrekening (€9,50 per maand). Het verschil tussen deze twee is dat bij een ZZP Zakelijke rekening er 1.000 kosteloze transacties zijn inbegrepen, terwijl bij de SNS Zakenrekening je voor elke transactie dient te betalen. Een ander verschil is dat er maar één persoon toegang kan krijgen tot een ZZP Zakelijke rekening, terwijl bij de SNS Zakenrekening nog een persoon kan worden toegevoegd. Beide pakketten bieden een Wereldbetaalpas, internetbankieren en zijn nog verder uit te breiden met allerlei handige extra mogelijkheden zoals creditcards (VISA of Mastercard) koppeling aan een pinautomaat, automatische incasso’s of iDeal.

Waarom een zakelijke rekening openen bij SNS

De verschillende redenen waarom je direct een zakelijke rekening moet openen bij de SNS Bank zijn:

 • Een volwaardig zakelijk pakket met alle reguliere bankproducten. Tevens heb je de mogelijkheid uit te breiden met allerlei handige extra’s.
 • De mogelijkheid om meer dan één vertegenwoordiger te kunnen toevoegen per rekening.
 • Online bankieren middels Mijn SNS Zakelijk door het inloggen met een digipas voor extra veiligheid. Ook op je mobiel apparaat kan je door de SNS-app downloaden.
 • De mogelijkheid om een zakelijke spaarrekening te openen.
 • Zakelijke financieringsmogelijkheden zoals zakelijke hypotheken of leningen.
 • De SNS Bank streeft naar een betere wereld door op verantwoordelijke wijze te ondernemen door geen zaken te doen met bedrijven die schade aanrichten aan de natuur of de maatschappij.

Wat zijn de voor- en nadelen bij SNS

Ga je een zakelijke rekening openen bij de SNS Bank? Dan kan je rekenen op de onderstaande voor- en nadelen:

 

Voordelen Nadelen
SNS biedt een zakelijk all-in pakket voor zzp’ers en kleine ondernemers waarbij je niet alleen de standaard bank gerelateerde zaken kunt regelen zoals transacties maar je kunt ook zakelijk verzekeren, sparen en lenen.

Zzp’ers kunnen maar 1.000 transacties per jaar te doen en klanten met een SNS Zakenrekening moeten voor elke transactie betalen.

 

   
Online SNS Community waar klanten samen online hun ideeën, complimenten of klachten kunnen plaatsen. Geen incassomogelijkheden. Tevens is het koppelen van je boekhouden ook niet mogelijk en kan je geen pinapparaat aanvragen.
   
Een persoonlijke dienstverlening waarbij er altijd een medewerker klaar staat op kantoor om je te woord te staan, via telefoon, e-mail, WhatsApp of social media. Het storten van contant geld is niet mogelijk bij de SNS Bank. Contant geld storten kan alleen via waarde transport.
   
De SNS Bank biedt ook aantrekkelijke voorwaarden voor verenigingen en stichtingen. Mogelijkheid om maar één zakelijke spaarrekening toe te voegen aan je account.
   
Fantastische creditrente voor zzp’ers  
   
Inloggen tot online bankieren geschiedt middels een digipas, wat voor extra veiligheid van je bankzaken zorgt.

 

 

 

Veelgestelde vragen over een rekening bij SNS

 

Hoe kan ik een zakelijke rekening openen bij de SNS Bank?

Een zakelijke rekening openen bij de SNS Bank kan je zowel via de SNS-website als op één van de kantoren in Nederland. Via de website vul je een formulier in met al je persoonsinformatie en bedrijfsgegevens. Op kantoor worden je gegevens direct verwerkt door een medewerker. In beide gevallen ontvang je na een week je rekeningnummer en kan je gebruik maken van je zakelijke rekening.

Wat heb ik nodig voor het openen van een zakelijke rekening bij de SNS Bank?

Om een zakelijke rekening te openen heb je enkel een geldig KvK nummer nodig, je identiteitsbewijs en je persoons- en bedrijfsgegevens.

Wat zijn de kosten voor het openen van een zakelijke SNS-rekening?

De kosten voor het openen van een ZZP Zakelijke rekening bedragen €7,50 per maand inclusief 1.000 kosteloze transacties en voor een SNS Zakenrekening €9,50 per maand. Daar komen nog de transactiekosten bij. Het totale kostenplaatje vind je hieronder:

  Kosten per maand
ZZP Rekening €7,50
Aantal kosteloze transacties: 1.000 per jaar  
   
SNS Zakenrekening €9,50
Je dient per transactie te betalen  
  Transactiekosten
Betalen in euro’s binnen eurolanden €0,05
Geld opnemen in euro’s pinautomaat eurolanden €0,23
Geld opnemen buiten eurolanden €0,15
Geld storten buiten eurolanden €2,25
Spoedbetaling €4,50
Print papieren afschriften €0,60

Voor wie is een zakelijke rekening bij de SNS voornamelijk bedoeld?

De SNS-zakenrekening is vooral geschikt voor grotere ondernemers die een maximaal aan 10 werknemers in dienst heeft. De ZZP Rekening is meer op ondernemers zonder personeel gericht.

Is het toegestaan om rood te staan op mijn zakelijke SNS-rekening?

Ja, dit is wel mogelijk op een SNS Zakenrekening mits er van tevoren een specifiek bedrag wordt afgesproken. Met de ZZP Zakelijke rekening is rood staan niet mogelijk.

Kan ik een zakelijke verzekering aansluiten bij de SNS Bank?

Ja, de SNS biedt verschillende handige zakelijke verzekeringen special voor zzp’ers en kleinere ondernemers.

Ben je ondernemer en overweeg je het openen van een zakelijke rekening? Dan biedt de SNS Bank uitstekende mogelijkheden.