Home » Zakelijke rekening » Review zakelijke rekening N26

Review zakelijke rekening N26

Er zijn in Nederland verschillende banken die zakelijke rekeningen aanbieden, waarbij de maandelijkse kosten en de voorwaarden per bank verschillen. Zeer populair onder de zzp’ers is de N26 omdat er geen kosten verbonden zijn aan een zakelijke rekening. Je hoeft niet te betalen voor het openen van de rekening maar ook niet voor de transactiekosten en dergelijk. Door hieronder verder te lezen kom je meer te weten over de zakelijke bank N26, de zakelijke producten en diensten voor zzp’ers, de kosten die verbonden zijn aan het openen van een zakelijke rekening en de benodigdheden voor het openen van een rekening bij N26.

N26 zakelijk

N26 is een moderne Europese bank die is opgericht in Duitsland in 2013. Deze nieuwe en relatief jonge bank heeft inmiddels al ruim 5 miljoen klanten op internationale schaal en biedt werkgelegenheid aan zeker 1.500 medewerkers. N26 heeft een totaal van 5 vestigingen die wereldwijd gevestigd zijn. Deze bank wordt ook wel ‘The Mobile Bank’ genoemd omdat de N26 een onlinebank is waarbij alle bankwerkzaamheden online verricht worden. De N26 is zeer populair onder de zzp’ers in Nederland vanwege het feit dat er geen kosten verbonden zijn aan het openen en gebruiken van een zakelijke rekening. Deze onlinebank heeft de mogelijkheid om gratis rekeningen aan te bieden omdat er geen kosten zijn voor kantoor, personeel en overheid.

 

Wil je graag snel en eenvoudig een zakelijke N26 rekening openen? Dat kan binnen enkele minuten via deze link.

 

Zakelijke producten N26

Deze populaire bank onder de zzp’ers biedt 3 verschillende voordelige zakelijke pakketten, namelijk N26 Business, N26 Business You en N26 Business Metal:

 1. N26 Business: Het enige verschil tussen een privérekening van N26 en een zakelijke N26 Business rekening is de directe cashback van 0,1% op alle uitgaven die met de debet kaart zijn gemaakt.
 2. N26 Business You: Bij dit pakket is de cashback korting 0,1% over alle debet kaarten maar ook creditcards.
 3. N26 Business Metal: Je kunt met deze premium rekening minstens 0,5% cashback ontvangen op al je uitgaven, ongeacht welke kaart je gebruikt.

Voordelen en nadelen zakelijke rekening van N26

Wanneer je een zakelijke rekening bij N26 gaat openen voor je bedrijf kan je rekenen op verschillende voordelen. Er zijn natuurlijk ook enkele nadelen verbonden aan de zakelijke rekening van N26. In het overzicht hieronder tref je alle voor- en nadelen van een zakelijke N26 rekening.

 

Voordelen

Nadelen

Een zakelijke bankrekening openen is gratis. Ook de transactiekosten, (gedeelde) sub-rekeningen openen en het aanvragen van een creditcard zijn geheel kosteloos.

De N26 is nog vrij nieuw, wat dus inhoudt dat er eerst moet worden gewerkt aan het opbouwen van het klantenvertrouwen.

 

 

N26 is een nieuwe bank waarbij er geen sprake is van verouderde systemen. Hierdoor heeft u ook minder last van eventuele storingen.

De klantenservice van zowel de website als de app van N26 is geheel in het Engels. Er is helaas (nog) geen Nederlandse ondersteuning beschikbaar. Daarnaast is de N26 alleen een onlinebank, dus de klantenservice is niet persoonlijk gericht.

 

 

De mogelijkheid om onbeperkt gratis transactiekosten te kunnen maken op wereldwijd niveau in elke valuta.

Koppeling met iDeal is niet mogelijk, betalingen kan je innen middels een Mastercard of via Apple Pay.

 

 

De online klantenservice staat 24/7 beschikbaar voor alle zakelijke klanten.

Het is niet mogelijk om leningen en verzekeringen aan te vragen.

 

 

Je ontvangt een interessante cashback op de zakelijke uitgaven die je maakt met je zakelijk account.

Je kunt niet overstappen naar een andere bank.

 

 

Je bent tot een maximaal van €100.000 gedekt, wat dus inhoudt dat je veilig kunt bankieren.

 

 

 

N26 maakt gebruik van moderne systemen waardoor de kans op problemen en storingen veel kleiner is.

 

 

 

Je kunt veilig bankieren door in te loggen met je vingerafdruk, wachtwoord of een patroon.

 

 

Kosten N26 zakelijke rekening

Er zijn geen kosten verbonden aan het openen van een N26 zakelijke rekening. Bij de meeste banken dien je een maandelijks bedrag te betalen, als ook transactiekosten, kosten voor de betaalpas, voor een creditcard, inloggen in online bankieren en dergelijke. Bij de N26 zijn alle transacties kosteloos en ontvang je zelfs een cashback van maximaal 0,1%. Dit bedrag wordt elk kwartaal op je rekening gestort. Ook de zakelijke bij- en afschrijvingen zijn geheel kosteloos en per maand kan je gratis 5 geldopnames verrichten. Elke opname hierna kost €2 per opname en voor geld opnemen in een vreemde valuta betaal je een opslag van 1,7%.

Benodigdheden zakelijke rekening openen bij N26

Je kunt een zakelijke rekening binnen enkele minuten openen bij N26. Hier heb je enkel een mobiel apparaat nodig om de N26 bankieren app te downloaden. Nadat de app is geïnstalleerd op je mobiel dien je je zakelijke gegevens in te voeren. Je hebt ook een geldig legitimatiebewijs nodig om de rekening te openen. Vervolgens ontvang je binnen enkele werkdagen je bankpas in de post.

 

Alhoewel het openen van een zakelijke rekening niet verplicht is om de bancaire zaken van je onderneming te regelen, is het wel degelijk aan te raden om verschillende redenen waaronder een professionele uitstraling tegenover je klanten en een beter inzicht tot je zakelijke inkomsten en uitgaven. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het openen van een zakelijke rekening? Bekijk ons overzicht via deze link of lees via deze link verder over de zakelijke rekening van N26.

 

Vond je dit interessant? Check dan deze artikelen ook:

(Let op: ondanks inspanningen om je van de juiste informatie te voorzien, kunnen artikelen door de tijd worden ingehaald en/of schrijffouten bevatten. Wij adviseren daarom altijd de directe bron te raadplegen en geven geen garantie op de inhoud van onze website. Uiteraard streven wij wél naar deze juistheid.)

Ons gewaardeerde startpakket: Diverse templates & honderden euro's besparen! 💸

Nu voor slechts €5,-!

  • Leer 10 belangrijke en meest gebruikte manieren om eenvoudig tot wel €1.000 per jaar te besparen;
  • Plus een Factuur voorbeeld;
  • Plus een Begroting voorbeeld;
  • Plus een Btw berekenen template;
  • Plus een Rittenregistratie template.

👉  Al meer dan 5.700 keer gedownload!

De laatste bijdrages in onze kennisbank 👇

We schrijven wekelijks nieuwe posts over alles wat met ondernemen, kennisontwikkeling en geld & tijd besparen te maken heeft. Artikelen vol bewezen bespaarmethodes en handige tips en trucs voor jou als zzp’er. Check ze hieronder.

Als zzp’er aan de slag met werkbonnen

Als zzp’er aan de slag met werkbonnen

Een werkbon ken je waarschijnlijk vooral van taken die je moet uitvoeren als je in loondienst bent. Maar als zzp’er kun je er ook voor kiezen om werkbonnen in te zetten. Dat is bijvoorbeeld handig als je een opdrachtnemer inhuurt of bijvoorbeeld werkt met een...

5 tips voor het gezellig maken van je thuiskantoor

5 tips voor het gezellig maken van je thuiskantoor

Als zzp'er heb je misschien helemaal geen extern kantoor nodig. Waarom zou je ook? Het brengt alleen maar onnodige kosten met zich mee. Vind jij het prettig om een kantoor aan huis te hebben? Dan is het raadzaam dit kantoor ook gezellig te maken, zodat je er...

Op tijd beginnen met pensioen opbouwen als zzp’er

Op tijd beginnen met pensioen opbouwen als zzp’er

Wil jij als zzp'er niet teveel inleveren op jouw levensstijl? Dan zul je moeten sparen voor je pensioen. Als zzp'er is het pensioen opgebouwd uit AOW, aanvullend pensioen (of ZZP pensioen verzekering) en eigen vermogen. Door op tijd te beginnen met het...

Financiering voor zzp’ers: wat zijn de mogelijkheden?

Financiering voor zzp’ers: wat zijn de mogelijkheden?

Steeds meer werkende mensen in Nederland starten als zzp’er of ondernemer. Beginnende zzp’ers of mensen met plannen om voor zichzelf te beginnen kunnen net als andere ondernemers geld nodig hebben. Om een bedrijf op te bouwen, heb je namelijk vaak een...