Home » Autoverzekering » Pechhulp verzekering vergelijken voor zzp’ers

Pechhulp verzekering vergelijken voor zzp’ers

Ben jij zzp’er en ben je op zoek naar de ideale pechhulp verzekering voor jouw auto of motor? Dan is het wel zo fijn als je een aantal verzekeraars met elkaar kunt vergelijken. Als zzp’er heb je soms een wisselend inkomen en heb je vaak al genoeg kosten aan jouw bedrijf.

Het is logisch dat je daarom graag geld wil besparen op zaken waar dat het beste kan. Wanneer jij voor jouw onderneming vaak onderweg bent, is het wel zo fijn om de auto goed te laten verzekeren. Uit onderzoek blijkt namelijk dat iemand gemiddeld één keer in de vier jaar wel een keer autopech heeft. Wat zijn jouw opties voor pechhulp als zzp’er? 

Op welke manier kun je pechhulp verzekeringen voor zzp’ers vergelijken?

Wil jij weten welke pechhulp verzekering voor zzp’ers het beste bij je past? Dan zijn er een aantal interessante websites die je helpen om de verzekeraars met elkaar te vergelijken. De bekendste pechhulp verzekeringen kun je bij de Wegenwachtservice van de ANWB, Route Mobiel, Bovag en Allianz afsluiten. Online kun je al snel bekijken hoeveel geld je bij de verschillende verzekeraars kwijt zou zijn. De meeste verzekeraars bieden ook vervangend vervoer en 24-uurs service aan. Door de verzekeraars met elkaar te vergelijken, zie je niet alleen welke betaalbaar en goed is, je kunt dan echt voor een verzekeraar kiezen die het beste bij jouw situatie past.

De auto is jouw beste vriend

Zeker op het moment dat je een onderneming hebt waarbij je veel onderweg bent, is het belangrijk om de auto goed te verzekeren. Wanneer je de auto nodig hebt om jouw onderneming draaiende te houden, is het belangrijk dat deze het ook blijft doen. Iedere autobezitter in Nederland moet in ieder geval een WA-verzekering hebben. Verder kun je vaak uit een Allrisk en een Beperkt Casco verzekering kiezen. Wanneer je ondernemer bent en de auto ermee kapt, loop je mogelijk omzet mis en dat is het laatste wat je wil. Zorg er daarom voor dat je altijd en overal toegang hebt tot pechhulp, zodat je snel wel onderweg kunt zijn.

De meeste pechhulp verzekeringen voor zzp’ers kun je makkelijk online afsluiten. Wanneer je vragen hebt kun je altijd even naar de verzekeraar bellen of mailen. Zij geven je graag informatie over de verzekering en de mogelijkheden die je als zzp’er hebt.

Maak kennis met pechhulp on demand

Wist je dat er speciale mogelijkheden voor pechhulp verzekeringen voor zzp’ers bestaan? Met de pechhulp verzekering van Vakgarage betaal je slechts €39,95 inclusief BTW per jaar voor een dekking in 44 landen in Europa. Zo krijg je hulp bij allerlei vervelende situaties, wanneer het ook maar nodig is. Dat is toch ideaal?

Vond je dit interessant? Check dan deze artikelen ook:

(Let op: ondanks inspanningen om je van de juiste informatie te voorzien, kunnen artikelen door de tijd worden ingehaald en/of schrijffouten bevatten. Wij adviseren daarom altijd de directe bron te raadplegen en geven geen garantie op de inhoud van onze website. Uiteraard streven wij wél naar deze juistheid.)

Ons gewaardeerde startpakket: Diverse templates & honderden euro's besparen! 💸

Nu voor slechts €5,-!

    • Leer 10 belangrijke en meest gebruikte manieren om eenvoudig tot wel €1.000 per jaar te besparen;
    • Plus een Factuur voorbeeld;
    • Plus een Begroting voorbeeld;
    • Plus een Btw berekenen template;
    • Plus een Rittenregistratie template.

👉  Al meer dan 5.700 keer gedownload!

De laatste bijdrages in onze kennisbank 👇

We schrijven wekelijks nieuwe posts over alles wat met ondernemen, kennisontwikkeling en geld & tijd besparen te maken heeft. Artikelen vol bewezen bespaarmethodes en handige tips en trucs voor jou als zzp’er. Check ze hieronder.

Hoe kies ik de juiste zakelijke outfit?

Hoe kies ik de juiste zakelijke outfit?

In Nederland zijn duizenden mensen zelfstandig ondernemer. Hoewel het aantal starters in 2020 iets minder is ten opzichte van het jaar ervoor zijn er nog steeds meer dan 1 miljoen zzp’ers in Nederland. Als zzp’er is het dus van groot belang om indruk te maken...

ERP-software voor zzp’ers

ERP-software voor zzp’ers

Vooral kleine bedrijven en freelancers aarzelen nog vaak om ERP-software te introduceren omdat ze zichzelf te klein achten of bang zijn voor de financiële en administratieve kosten. Ontdek hoe freelancers kunnen profiteren van het gebruik van ERP-software. De...

Geen betaling? Beslag leggen is een mogelijkheid

Geen betaling? Beslag leggen is een mogelijkheid

Het is erg vervelend als je werk hebt uitgevoerd voor een bedrijf en zij betalen je factuur niet. Je hebt al telefonisch contact gelegd, ze geven aan dat zij de facturen betalen, maar nog steeds niets. Je hebt e-mail contact gehad, herinneringen gestuurd,...

Elektrisch rijden voor zzp’ers: de voordelen

Elektrisch rijden voor zzp’ers: de voordelen

Als zzp'er ben je vaak veel onderweg. Je auto is dus belangrijk voor je en er zijn heel wat keuzes te maken op dit vlak. Wil je een auto kopen of leasen? Op de zaak of privé? En ga jij rijden op brandstof of elektrisch? Er zijn verschillende redenen om over...

Een bedrijfskrediet afsluiten: 4 zaken om op te letten

Een bedrijfskrediet afsluiten: 4 zaken om op te letten

Als ondernemer heb je soms een fantastisch idee waar je helaas niet goed geld voor hebt. Vaak wordt er dan voor gekozen een zakelijke lening, ofwel een bedrijfskrediet, af te sluiten. Het komt helaas ook wel eens voor dat je voor het voortbestaan van je...