ZZPvergelijker bestaat uit een team van enthousiaste ondernemers die zichzelf als doel hebben gesteld om zzp’ers met praktische informatie verder te helpen met het opbouwen van hun bedrijf. We streven ernaar om je op een objectieve wijze de inzichten te geven waar jij als ondernemer naar op zoek bent. Op deze manier willen we je op een efficiënte manier verder helpen. Uit eigen ervaring weten we dat het verkrijgen van goede informatie lang niet altijd zo eenvoudig is. Ook wij zijn door schade en schande wijs geworden!     

Werk je in of aan je bedrijf?

Veel zzp’ers zijn dusdanig hard bezig met hun bedrijf dat “randzaken” zoals het bijhouden van de boekhouding, een zakelijke rekening kiezen, zorgverzekeringen vergelijken of een keuze maken met betrekking tot zakelijke energie “er even snel tussendoor gedaan moeten worden”. Je hebt immers niet zo veel tijd meer over.

Herken je dit?

Dan werk je liever in je bedrijf dan aan je bedrijf.
Laten we je geruststellen…De meeste zzp’ers doen dit.

Deze ondernemers staan er immers vaak helemaal alleen voor en moeten alles zelf regelen.

Dit laatste is overigens niet helemaal het geval.
ZZPvergelijker helpt je met praktische informatie.
Je hoeft zeker niet helemaal zelf het wiel uit te vinden.

Boekhouder
veranderingen zzp'ers 2020

Waarom ZZPvergelijker?

Zoals aangegeven zijn ook wij door schade en schande wijs geworden, hebben we soms wel eens verkeerde keuzes gemaakt, contracten afgesloten waar we achteraf spijt van hadden, overhaaste beslissingen genomen en samenwerkingen aangegaan die misschien niet zo handig waren. 

Je zult dit ongetwijfeld herkennen, iedere zzp’er overkomt dit een aantal keren. De oorzaak is eenvoudig aan te duiden: gebrek aan tijd en een objectieve informatievoorziening.

Dit inspireerde ons om ZZPvergelijker op te zetten. Wij zetten praktische informatie over zzp gerelateerde zaken overzichtelijk voor je op een rijtje om je snel en eenvoudig van de benodigde inzichten te voorzien. Daarnaast zetten we de verschillende aanbieders voor je onder elkaar om je in staat te stellen om goede overwogen keuzes te maken. 

Objectieve informatie voor zzp’ers

ZZPvergelijker heeft als doelstelling om zzp’ers van objectieve informatie te voorzien. Hiermee onderscheiden we ons van veel andere sites. We zijn van mening dat je alleen op deze manier realistische inzichten kunt vormen. 

Uiteraard houden we ons bezig met affiliate marketing en zijn er aanbieders die tegen betaling hun diensten bij je onder de aandacht brengen maar deze inkomsten helpen ons om deze site van nog meer nuttige informatie te voorzien. Je kunt dit het beste zien als een soort wisselwerking!

We vinden het belangrijk om je erop te wijzen dat we je graag op weg helpen met de meest praktische vragen maar we zullen je GEEN advies geven over financiële producten. Hier houdt ZZPvergelijker zich strikt aan om altijd aan de regelgeving van de AFM te voldoen en belangenverstrengeling te voorkomen.

zzp modelovereenkomst, modelovereenkomst belastingdienst zzp, modelovereenkomst zzp verplicht
ziekte verzekering zzp, verzekering zzp ziekte

Suggesties welkom! 

Wij hebben een groot netwerk in “zzp land” en we streven ernaar om je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van al het actuele nieuws en de zaken die voor veel zzp’ers van belang zijn. Ben je op zoek naar een zzp gerelateerd onderwerp waar je maar géén antwoord op kunt vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Suggesties zijn altijd welkom!