ABN Amro zakelijke rekening

Heb je vragen bij het vergelijken van deze rekening of wil je meer details over het openen van de zakelijke rekening van ABN Amro? We vertellen je er graag meer over!

Bekijk hier eerst de 3 meest populaire banken van dit moment. Daaronder staan alle details over ABN Amro.

Meest gekozen door zzp’ers

 • 50% korting voor starters;
 • €50,- gratis voor overstappers;
 • Compleet pakket slechts €6,-;
 • Beoordeeld met een 8,9;
 • Voordeligste zakelijke bank

Gratis zakelijke rekening

 • Gratis = echt gratis;
 • Depositogarantiestelsel;
 • Gratis spaarrekening;
 • Gratis betaalpas;
 • Gratis betalingen in elke valuta

Meest innovatieve zakelijke bank

 • Zeer innovatief;
 • Gebouwd om tijd te besparen;
 • In 5 minuten geopend;
 • Tot wel 25 extra rekeningen;
 • Inclusief 3 passen

Algemene informatie over ABN Amro

De welbekende traditionele ABN Amro is in 1991 opgericht en is dankzij de voordelige prijzen voor zakelijke rekeningen inmiddels één van de grote leiders in de zakelijke bankenindustrie in Nederland. Het hoofdkantoor van de ABN Amro is in Nederland gevestigd te Amsterdam en er werken in totaal bijna 25.000 werknemers bij de verschillende ABN Amro kantoren.

 

Waarom een zakelijke rekening openen bij ABN Amro

Er zijn verschillende redenen om een zakelijke rekening te openen bij ABN Amro, waaronder:

 • Een persoonlijke klantenservice bij fysieke kantoren. Tevens is de klantenservice ook constant bereikbaar via de telefoon, e-mail, WhatsApp of Facebook.
 • De ABN Amro is dankzij haar jarenlange bestaan een betrouwbare en stabiele bank met volwaardige bankproducten die naar wens uit te breiden zijn. Denk zo aan verzekeringen, creditcards, leningen en boekhoudkoppeling.
 • Contactloos betalen is mogelijk. Daarnaast kan je ook gebruik maken van Tikkie.
 • Startende ondernemers krijgen bij het openen van een zakelijke rekening speciale aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen gedurende de eerste paar maanden.
 • Een handige app die gratis te downloaden is waarmee je zonder een kaartlezer op veilige wijze al je bankwerkzaamheden kunt uitvoeren.

Wat zijn de voor- en nadelen bij ABN Amro

Door een zakelijke rekening te openen bij de ABN Amro geniet je van verschillende voordelen, maar er zijn ook enkele nadelen hieraan verbonden. Hieronder alle voor- en nadelen op een rijtje:

 

Voordelen Nadelen
ABN biedt aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen. Voornamelijk voor starters die de eerste 3 maanden gratis gebruik mogen maken van een zakelijke rekening. Daarnaast zijn alle online transacties de eerste 6 maanden gratis. Een zakelijke rekening kost bij de ABN Amro maandelijks €9,75. Daar komen nog de transactiekosten bij, die overigens niet gratis zijn.
   
De ABN Amro is een grote bekende volwaardige bank met een groot aanbod aan full-service diensten en producten. Je krijgt geen rente op je betaalrekening. Op je spaarrekening krijg je wel rente, maar deze is vrij laag.
   
Je hebt de mogelijkheid om een goedkope creditcard aan te vragen die wereldwijd te gebruiken is. Wil je extra rekeningen openen bij de ABN Amro? Dan kan je rekenen op hoge bijkomende kosten per rekening.
   
Middels de handige ABN Amro app kan je eenvoudig zonder een kaartlezer transacties doen, limieten vaststellen, bonnetjes inscannen, contactloos betalen, je pas blokkeren, je boekhouden koppelen en alerts instellen.  
   
De uitstekende klantenservice van ABN Amro is niet alleen telefonisch maar ook via WhatsApp en Facebook bereikbaar. Daarnaast kan je ook langs één van de vele vestigingen gaan voor een persoonlijke dienstverlening.  
   
De ABN Amro houdt al je privé en zakelijke financiën gescheiden middels een handig overzicht van al je inkomsten en uitgaven.  

 

Veelgestelde vragen over een rekening bij ABN Amro

 

Wat zijn de stappen om een zakelijke rekening te openen bij ABN Amro?

Een zakelijke rekening heb je binnen enkele minuten al geopend middels de volgende stappen:

 • Vul online je persoonlijke en bedrijfsgegevens in en stuur deze op. Heb je al een privérekening bij de ABN Amro? Door eerst in te loggen worden al je gegevens vanzelf ingeladen.
 • Binnen enkele dagen ontvang je je pakket en bankgegevens in de post.

Het is ook mogelijk om persoonlijk binnen te stappen bij één van de vele vestigingen om je zakelijke rekening te openen of door eerst een afspraak te maken. Na de registratie op kantoor kan je binnen enkele dagen gebruik maken van je rekening.

Wat zijn de benodigdheden voor het openen van een zakelijke rekening bij ABN Amro?

Je hebt om een zakelijke rekening bij de ABN Amro te openen enkel een geldige KvK inschrijving van je bedrijf nodig, een geldig identificatiebewijs en alle gegevens van je bedrijf.

Wat gaat het kosten om een zakelijke rekening te openen bij ABN Amro?

De kosten om een zakelijke rekening bij de ABN Amro te openen zijn €9,75 per maand. De betaalpas kost maandelijks €1,50. Daar komen nog de transactiekosten bij, aangezien die niet kosteloos zijn. Een bijschrijving kost €0,15 per keer en een afschrijving kost €0,08. Verder zijn er aantrekkelijke kortingen voor starters en voor stichtingen of verenigingen.

Voor wie is een zakelijke rekening bij de ABN Amro vooral geschikt?

Elke ondernemer, zowel groot en klein, kunnen profiteren van de zakelijke diensten van ABN Amro. Daarnaast is de ABN voornamelijk populair onder ondernemers die op zoek zijn naar een stabiele en betrouwbare bank die op voordelige wijze alles in één pakket aanbiedt.

 

Is de ABN Amro een betrouwbare bank?

Ja, de ABN Amro is zeker te vertrouwen, aangezien zowel de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als De Nederlandsche Bank (DNB) de ABN Amro voortdurend goed in de gaten houden. Dit houdt dus ook in dat je voor een flink bedrag verzekerd bent onder het depositogarantiestelsel door de overheid.